Vstopite v čarobni svet angleščine!

Novo šolsko leto je tu, z njim pa tudi novo leto tečajev angleščine za otroke in najstnike. Pred nami so nove dogodivščine s pisano druščino junakov Helen Doron English, ki jih bodo otroci spoznavali na zabavnih uricah angleščine, med učnimi uricami pa bodo povsem pozabili, da prek igre spoznavajo tudi nove angleške besede, vadijo izgovorjavo in krepijo poznavanje slovnice.

Naš recept za uspeh je enostavno in zabavno učenje. Če nam ne verjamete, da je to mogoče, preverite na lastne oči – obiščete nas lahko v 11 centrih Helen Doron English po Sloveniji, kjer bomo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja in vam svetovali pri izbiri tečaja za vašega otroka. Za več informacij o razpoložljivih mestih in terminih tečajev se obrnite na naš center Helen Doron English. Kontaktne podatke najdete tu: www.fransize.helendoron.si.

Ker se zavedamo, da živimo v zelo nepredvidljivih časih, smo tudi to jesen pripravljeni na vse možne razplete situacije, vezane na COVID-19.  Zelo uspešno namreč krmarimo med izvajanjem uric v učilnicah in na spletu ter tako otrokom ne glede na razmere nudimo tedensko dozo zabavnega učenja angleščine in druženja s prijatelji. V vsakem primeru nas tako tudi letos čaka zabavno in razburljivo šolsko leto, polno čarobnih angleških zgodb, novih pesmic, zanimivih iger in drugih aktivnosti, ki jih otroci naravnost obožujejo.

Komaj čakamo, da se spoznamo in začnemo z učenjem!

Aktualne novice spremljajte na našem Facebook profilu: Helen Doron English Ljubljana.