Helen Doron English Ljubljana je online!

V minulem tednu smo tudi v Helen Doron English Ljubljana pričeli z izvajanjem online tečajev. Izjemno smo veseli, da smo lahko po številnih izzivih prišli v vaše domove v virtualni obliki in tako nadaljevali s poučevanjem angleščine za otroke. Z našimi učitelji in junaki Helen Doron se je na 83 online uricah zabavalo kar 580 tečajnikov, na kar smo izjemno ponosni.

O tem, da ste tudi starši prepoznali naš trud in pozitiven pristop do trenutne situacije, pa govorijo tudi številni odzivi, ki smo jih v preteklih dneh prejeli. Hvala vsem, da nam zaupate in nas podpirate tudi v online preobleki, še naprej pa bomo stremeli k temu, da svojim tečajnikom zagotovimo zabavne in zanimive urice, ki bodo popestrile njihov vsakdan in razbremenile njihovo dnevno rutino.

Tudi vnaprej bomo zelo veseli vaših komentarjev, ki nam jih lahko pošljete prek e-pošte ali družabnih omrežij Facebook in Instagram, kjer lahko tudi spremljate vse naše online dogodivščine. Nekaj vaših pozitivnih odzivov delimo spodaj, več pa jih lahko najdete v tej objavi.