Praznične zbiralne akcije

S polno paro smo že zakorakali v čaroben december in zdi se, da so prazniki že za ovinkom. V tem času želimo v Helen Doron English Ljubljana opomniti tudi na tiste, ki si čudovitih daril ne morejo privoščiti in ki potrebujejo našo pomoč.

Tudi letos smo sodelovali v akciji Božiček za en dan in presegli lansko število zbranih daril – letos bomo namreč z vašo pomočjo obdarovali kar 666 otrok in starostnikov. Pri prevozu daril v glavno Božičkovo skladišče nam je pomagal selitveni servis Selitve.si, za kar se lepo zahvaljujemo. Posebna zahvala pa gre vsem Božičkom, ki so s svojimi darili polepšali praznične dni otrokom in starostnikom v stiski. Vabljeni k ogledu utrinkov zbiralne akcije na našem Facebooku in Instagramu.

Zbiralna akcija za Mačjo hišo

Dobrodelnega decembra pa ni še konec. Še vedno namreč zbiramo potrebščine za Mačjo hišo, neprofitni zavod, ki skrbi za brezdomne muce in ozavešča o problematiki zavrženih in prostoživečih mačk. Veseli bodo kvalitetne hrane za muce (predvsem mokre hrane v konzervah in vrečkah iz trgovin za živali), igrač (namenjenih posebej za muce ali manjših plišastih igračk), pleničnih podlog, manjših odejic in pralnega praška. Mačje potrebščine lahko prinesete v naš center do vključno 20. decembra.